web analytics
Home Știri din zonă Un hoț din Târgu Mureș a cauzat prejudicii de peste 15.000 de...

Un hoț din Târgu Mureș a cauzat prejudicii de peste 15.000 de lei

- Publicitate -

Poliţiştii au reţinut un tânăr, bănuit în cazul mai multor furturi, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de peste 15.000 de lei.

La data de 8 februarie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Tîrgu Mureș, au efectuat o percheziție, în localitate, la domiciliul unui tânăr, de 21 de ani, bănuit că ar fi comis mai multe fapte de furt calificat pe raza municipiului Tîrgu Mureş.

Din cercetări a reieşit, că în perioada noiembrie 2017 – februarie 2018 tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în mai multe imobile aflate în construcţie, de unde ar fi sustras unelte, în valoare totală de peste 15.000 de lei.

În urma activităților, poliţiştii au recuperat mai multe bunuri, în valoare de peste 5.000 de lei, provenite din activitatea infracţională.

În urma administrării probatoriului, ieri, tânărul a fost reținut, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -