web analytics
Home Știri din zonă Tureni Primarul comunei Tureni, discuții la Ministerul Energiei pentru o nouă rețea de...

Primarul comunei Tureni, discuții la Ministerul Energiei pentru o nouă rețea de gaz metan

- Publicitate -

În contextul în care, din cele 5 sate care aparțin de comuna Tureni, doar 3 sunt racordate la rețeaua națională de gaz metan, restul cetățenilor încălzindu-se cu lemne sau cu butelii, edilul comunei – Daniela Mănăilă – a purtat o serie de discuții la Ministerul Energiei.

„Am vorbit atât cu reprezentanții de la Energie, cât și cu Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, cu privire la posibilitatea realizării de axe de finanțare pe fonduri europene, astfel încât să putem realiza rețele de gaz metan.

Practic este o chestiune de importanță națională. Mai mulți primari de comune s-au plâns de acest aspect.”, a spus Daniela Mănăilă.

Tot primărița comunei Tureni a ridicat problema diferențelor de costuri pentru manoperă la lucrările edilitare și de unde vor fi plătite acestea.

„Ni s-a spus că acolo unde se poate, să plătim din suma rămasă nelicitată din valoarea proiectului, iar unde nu se poate acest lucru – vor exista finanțări de la guvern”, a spus Daniela Mănăilă.

Diferențele de costuri la manoperă rezultă din scumpirea serviciilor și produselor, pe piața națională, comparativ cu momentul semnării contractului de finanțare.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii