web analytics
Home Știri din Turda Turda Dog Show - 20-21 octombrie, la Viișoara

Turda Dog Show – 20-21 octombrie, la Viișoara

- Publicitate -

In 20 si 21 Octombrie 2018 se vor desfasura in localitatea Viisoara cinci Expozitii Chinologice. Una Nationala, doua Internationale si trei Expozitii ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociatia Chinologica Turda sub egida Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale.

Locatia este din nou primitoarea Arena Sportiva din Viisoara iar pe acesta cale multumesc Consiliului Local Viisoara si in special dl. Primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat.

La ora cand scriu acest articol insrierile sunt in toi se inscriu caini din Ungaria,Finlanda, Polonia,Estonia, Moldova, Ukraina, Cehia, Slovakia si bineniteles din Romania.

Dar pana la ora inchiderii inscrierilor mai este timp pentru alte. Programul va fi urmatorul :

Sambata 08.10.2016 , ora 10,oo : Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase si grupe.

La orele 14,3o va incepe cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internationala, iar la aproximativ la ora 19,oo va fi programul Special Best in Show, pentru expozitia nationala ( Junior BIS si BIS) si cu departajarea celor mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI la Expozitia Intenationala. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun Baby,Puppy , Junior , Veteran si cel mai bun caine al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de Crestere, cea mai buna Pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler.Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expozitia de Club Retriever Romania, o expozitie de clasa rezervata retrieverilor.Concomitent cu aceasta expozitie vor avea loc si cele doua Expozitii de Club : Retriever Club Romania si Clubul Terrierilor de Tip Bull din Romania.Mentionamfaptul ca pentru cel de-al treilea an consecutiv programul BIS va avea loc in nocturna.

A doua zi duminica 09 Octombrie va avea loc a doua Expozitie Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigare unor titluri. Avem arbitrii din Romaia si strainatate : Daniela Radu si Petru Muntean din Romania, Kristina Tar din Ukraina, Kimmo Mustonen din Finlanda, Mariano Di Chicco din Italia , markov Damir si Zoran Curcic, Tino Pehar din Slovenia si un in cele din urma Philippe Lammens din Franta.

Organizarea este in parteneriat cu Asociatia DOG-SHOW.EU, partenerul nostru traditional alaturi de care in anii trecuti am avut expozitii foarte bune iar sponsorul nostru oficial este : PAMAS SRL – Nature Protection .Parteneri : Consiliul local al Comunei Viisoara, Class Winner si Simba Events, carora le multumim din inima pentru ajutor.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic al asociatiei noastre care nu difera de celelalte expozitii chinologice organizate de marile centre chinologice ale tarii. Al dumneavoastra,

Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii