web analytics
Home Știri din zonă Tritenii de Jos Recolta DISTRUSA la Tritenii de Jos

Recolta DISTRUSA la Tritenii de Jos

- Publicitate -

Drumurile agricole din Tritenii de Jos sunt printre cele mai slabe din judetul Cluj iar patania unui fermier demonstreaza acest lucru.

Ignoranta , Incompetenta , Nepasarea si urmarile lor.

  Va salut cu respect stimati cetateni ai comunei Tritenii de jos, alegerile au trecut aproape ca avem primar , viceprimar  si consiliu local , dar din pacate problemele comunei si ale cetatenilor nu le mai rezolva nimeni.  

  Inca din debutul campaniei electorale am atras atentia asupra starii deplorabile a drumurilor de exploatatie agricola care atunci si mai ales acum in toiul recoltarii sunt adevarate Capcane care pun in pericol viata utilizatorilor. 

   Am atras atentia asupra lor si in sedintele de consiliu, mi s-a spus ca deserventul de pe autogreder este in concediu. Am indemnat sa se inchirieze un autogreder , dar se pare ca firmele de casa care inchiriaza buldoexcavatoare, excavatoare, autoutilitare si personal primariei , nu dispun de asemenea utilaj asa ca ....pauza.

 Daca va uitati la comunele din jur, la Viisoara, Frata, Calarasi  drumurile agricole , parte din ele sunt asfaltate deja pe fonduri europene, la noi nu a fost interes. Au fost mai interesante constructiile de monumente unele chiar neautorizate si pe terenuri neintabulate, au fost mai interesante cruci luminate pe dealuri sau alte cate si mai cate “maruntisuri” pe bani frumosi si impartiti frateste cu aceleasi firme de casa.

 Dar totusi unde sunt utilajele primariei? Sunt in baza de receptie , buldoexcavatorul cara de zor piatra sparta din baza la “sefu” in curte , grederul o niveleaza si camionul umbla la ciubucuri dupa bunul plac al soferului.

Voi cetatenilor , sa va rastornati linistiti, ca situatia e sub control.
Apropo, de noul primar mai stie cineva?”, scrie Emil Rusu – consilier local PNL.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -