web analytics
Home Știri din zonă Se plănuiește reintroducerea stagiului militar obligatoriu

Se plănuiește reintroducerea stagiului militar obligatoriu

- Publicitate -

Tot mai dese sunt mesajele care vin dinspre Parlament și Guvern și care insinuează ideea reintroducerii stagiului militar obligatoriu în rândul tinerilor.

Pe ziarulonline.ro a apărut o informație potrivit căreia, în cadrul ședinței de bilanț, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar fi anunțat intenția de a reintroduce armata obligatorie pentru tineri.

“Este o discuţie care apare tot mai des, sunt câteva state care au stagiul militar obligatoriu. Am discutat de multe ori lucrul acesta, dar există o analiză pragmatică faţă de acest subiect. Deocamdată nu am dus în Guvern această iniţiativă şi nici nu cred că putem discuta curând. De-asta căutăm alternative, de-asta avem şi legea rezervistului voluntar”, a explicat Mihai Fifor, marţi, la şedinţa de bilanţ după primele şase luni de mandat, citat de ziarulonline.ro

De asemenea, deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a distribuit un articol, în limba engleză, în care se face trimitere la o serie de discuții din Franța și Germania, care vizează o strategie similară de „armată obligatorie” și în alte state ale UE.

„În #Germania şi alte ţări NATO se dezbate acest subiect: reintroducerea serviciului militar obligatoriu. Dumneavoastră ce părere aveţi?”, a scris nasra pe facebook.

Voi ce spuneți, ar trebui reintrodusă armata obligatorie?

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -