fbpx
HomeȘtiri din zonăChețaniRUȘINE! Consilierii PNL + ALDE din Chețani s-au opus unui proiect de...
spot_img
spot_img

RUȘINE! Consilierii PNL + ALDE din Chețani s-au opus unui proiect de hotărâre privind educația

spot_img
- Publicitate -
spot_img

S-a întâmplat la Chețani, acolo unde consilierii locali, Camelia Puiac și Ioan Chețan, alături de primarul, Emil Mocan, au inițiat un proiect de hotărâre prin care să fie premiați cei mai buni trei elevi din clasele 5-8 de la Școala Gimnazială Chețani. Ei bine, consilierii PNL + ALDE din Chețani s-au opus acestui proiect de hotărâre.

Vorbim despre patru oameni cu trecut comunist, la care liberalismul este doar pătura sub care au candidat, neavând nicio legătură cu doctrina promovată de Brătianu.

„Să nu premiem elitele … ce să le dăm doar la trei? Să ducem toți copiii buni într-o excursie și să le dăm cărți”, a fost argumentul fostului activist de partid, cu secera și ciocanul încă înrădăcinate în suflet, Marius Cucerzan.

„Dacă dăm bani la copii vor fi discuții între părinți. Nu e bine, domnule primar”, a fost argumentul prezentat de fostul CFR-ist din vremuri staliniste, Cornel Ilea, de la ALDE.

La finalul grohăielilor comunistoide a venit vremea votului, unde inițial a fost 5 la 5, moment în care Cucerzan s-a bucurat, apreciind „no, s-o votat și o căzut!”, doar că nu căzuse. Președintele de ședință, Gheorghe Pantea, a reluat votul, iar în final s-a decis: 6-4 în favoarea proiectului.

Astfel, primele trei medii din clasele 5-8 la nivelul comunei vor fi premiate cu 1000, 700, respectiv 500 de lei.

Consilierii locali care au încercat să blocheze proiectul de hotărâre sunt: Marius Cucerzan, Cornel Ilea, Vucu Achim și Ovidiu Trif.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: