fbpx
HomeȘtiri din zonăOvidiu Cămărășan: „Putorilor ordinare!”
spot_img
spot_img

Ovidiu Cămărășan: „Putorilor ordinare!”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Alexandru Sorin Ovidiu Cămărășan este un liberal din tânăra generație, IT-ist de excepție și unul dintre posibilii candidați la Primăria comunei Viișoara.

Ca urmare a mitingului organizat de PSD la București și a participării unui număr de social-democrați din Viișoara la manifestări, Ovidiu Cămărășan a luat atitudine și a postat pe rețelele de socializare un mesaj foarte acid la adresa rivalilor politici.

„Pana acum nu am zis nimic gresit de membrii partidului PSD din Campia-Turzii si comunele alaturate, chiar multi dintre ei imi sunt prieteni, dar sa va fie rusine domnilor,cand o sa va vad pe strada o sa-mi intorc capul pentru ca nu meritati nici macar un salut pentru ceea ce faceti…hraniti populatia mai putin intelectuala cu mai multa prostie, pentru ca va place sa fiti numiti “sefu” sau “bosule”, dar uitati cand pupati picioarele si fundul altui “baron” pentru functia detinuta. Sa va fie rusine putorilor ordinare, da voi, ca va am pe facebook pe multi care ati aparut in videoclipul asta.”, a declarat Ovidiu Cămărășan.

Pe lângă activitatea politică, tânărul viișorean este implicat în mai multe acțiuni civice, fiind membru activ al Asociației Beard Brothers.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: