web analytics
Home Știri din zonă Mihai Viteazu Ioan Zeng - gospodarul perfect pentru comuna Mihai Viteazu

Ioan Zeng – gospodarul perfect pentru comuna Mihai Viteazu

- Publicitate -

În cele 4 mandate de când cârmuiește destinele comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng a reușit să-și transforme comunitatea și să o transforme într-una, cu adevărat, europeană.

Doar în ultimii 4 ani, la Mihai Viteazu au venit peste 30 de milioane de euro, proveniți din fonduri europene și guvernamentale.

Cu toate acestea, pandemia a afectat investițiile, iar anul 2020 a fost – de departe – cel mai greu an pentru edilul din Mihai Viteazu.

Am avut asfaltări de drumuri în comuna Mihai Viteazu pe o lungime de 8 km, în valoare 1.162.000 euro, sistem WIFI, căminul cultural din Cornești a fost și el realizat în această perioadă – a adevărată bijuterie, achiziție de utilaje pe GAL – 76.000 euro. De la Guvern am primit de la Agenția Fondului de Mediu  bani pentru canalizarea satului Mihai Viteazu, peste 10 milioane de lei, îi îndemn cu această ocazie pe cetățeni să se racordeze pentru că rețeaua funcționează foarte bine…la Cheia pe PNDL, s-a realizat o rețea de apă, înlocuind vechile conducte deteriorate” explică primarul Ioan Zeng, în cadrul unui interviu acordat TurdaNews.

Citește întregul interviu aici

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -