web analytics
Home Știri din zonă Luna Mesajul Primarului AUREL GIURGIU la final de campanie

Mesajul Primarului AUREL GIURGIU la final de campanie

- Publicitate -

Stimați locuitori ai frumoasei noastre comune, vecini și prieteni cu care trăiesc de o viață și alături de care m-am format ca om, ne apropiem de finalul unei noi campanii electorale.
Cu această ocazie am rugămintea să participați la vot și să alegeți cu înțelepciune pentru ca împreună să facem comunitatea noastră și mai frumoasă și mai prosperă și mai unită.

Cu mâinile mele, cu capul și cu sufletul meu, în toți acești ani am încercat, prin tot ce mi-a stat în putință, să înapoiez comunei Luna, prin muncă susținută, tot ce ea mi-a dăruit.
Mi-ar face plăcere să ne oferiți în continuare mie și echipei mele din cadrul PNL votul dumneavoastră de încredere, pentru a conduce comunitatea noastră de oameni harnici și drepți spre un nou prag de prosperitate, demnitate și bună conviețuire.

Această campanie electorală nu a fost una obișnuită. Acesta s-a datorat atât situației sanitare speciale în vreme de pandemie, dar mai ales campaniei murdare a lui Dorel Giurgiu și a acoliților săi, la adresa mea, a familiei mele, a echipei mele.


Niciodată în istoria comunității noastre nu a avut loc o asemenea campanie atât de agresivă la adresa unui candidat și a familiei sale. Dincolo de ploaia de minciuni, am rămas șocat și adânc dezamăgit de faptul că acești oameni nu respectă familia, ca element de bază al societății, nici oamenii, în general. De ce spun asta?


Cred cu tărie că în comunitățile mai mici, precum a noastră, omenia și buna vecinătate sunt mai importante decât politica!! Indiferent de funcții, studii, partide sau avere, vom trăi în continuare unii alături de alții!!!, iar dacă jignim ori mințim, cu ce obraz ne vom mai privi ochi în ochi??? Așadar, pornind de la aceste principii de viață, eu și echipa mea, nu am intrat în jocul lor murdar, nu am jignit, nu am mințit, nu am lovit în lucruri sfinte, nu am răspuns acelor atacuri tot mai disperate.


În timp ce ei desfășurau o campanie murdară, cu aromă de bârfe incredibile, eu și echipa mea nu ne-am risipit energia în direcții nedemne, ci am lucrat pentru binele comunității: la proiecte reale, fără a ne lăuda. Doar ca exemplu: câți dintre dumneavoastră cunoașteți că am demarat lucrările de construcție pentru dispensarul din Luncani? Noi am muncit, nu ne-am lăudat, nu am împroșcat cu noroi!


Împreună cu echipa mea am așteptat ca adversarii politici să ducă o campanie pe proiecte, reale, nefurate, viabile, care să contribuie la bunăstarea comunei Luna. Ei și-au consumat timpul cu atacuri personale, uitând de omenie, uitând că omul sfințește locul. Oamenii aștia au uitat și că nu demult, cu patru ani în urmă, mă susțineau. Cum nu le-am făcut jocurile, nu au obținut locul călduț pe care-l doreau ori nu și-au văzut împlinite interesele, au atacat furibund, în interes propriu, nu cel cu adevărat al comunității.

Țin să vă mulțumesc că m-ați susținut în toți acești ani și sper să fiți alături de mine și echipa mea și cu prilejul acestor alegeri.

Cu stimă si pretuire,
Aurel Giurgiu

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii