web analytics
Home Știri din zonă Luna La Luna continuă activitățile de dezinfecție comunitară

La Luna continuă activitățile de dezinfecție comunitară

- Publicitate -

PRIMARIA COMUNEI LUNA PRIN PRIMAR AUREL GIURGIU, CONTINUA MASURILE DE PROTECTIE SI PREVENTIE IMPOTRIVA COVID-19, PRIN REPETAREA ACTIUNILOR DE DEZINFECTIE A TUTUROR DRUMURILOR PUBLICE, ASFALATE SAU NEASFALTATE, CAT SI A DRUMULUI EUROPEAN CE TRAVERSEAZA COMUNA.


GRIJA PRIMARULUI AUREL GIURGIU FATA DE TOTI LOCUITORII CELOR TREI SATE , LUNA, LUNCANI, GLIGORESTI,NU SE OPRESTE AICI, AVAND SPRIJUNUL COLEGILOR DE LA COMPARTIMENTUL DOMENIUL PUBLIC, S-A FOLOSIT SOLUTIE DEZINFECTANTA PE BAZA DE CLOR INCLUSIV PENTRU IGIENIZAREA TROTUARELOR.


LA DISPOZITIA PRIMARULUI, ANGAJATII PRIMARIEI LUNA, TOATE COMPARTIMENTELE, SUNT PREZENTI LA SERVICIU, FIIND ASTFEL IN SLUJBA CETATENILOR PENTRU A SOLUTIONA ORICE DOLEANTE IVITE, MAI ALES CELE ALE PERSOANELOR IZOLATE LA DOMICILIU, CAT SI A CELOR MAI VARSTNICE DE PESTE 65 DE ANI. IN FIECARE DIMINEATA SUNT DISTRIBUITE DECLARATII LA TOATE MAGAZINELE ALIMENTARE DIN CELE TREI SATE.


MESAJUL PRIMARULUI ESTE SI DE ACEASTA DATA : ~FITI INCREZATORI, OPTIMISMUL SA VA RAMANA ALIAT, STATI ACASA, LUATI-VA MASURI DE PREVENTIE PERSONALA, FITI RESPONSABILI SI APELATI CU INCREDERE LA SERVICIILE OFERITE DE CATRE PRIMARIE, ATAT TELEFONIC CAT SI SOLICITAND AJUTOR ANGAJATILOR PRIMARIEI.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii