web analytics
Home Știri din zonă Luna Firma producătoare de drone care sponsorizează echipa CFR Cluj ar putea deschide...

Firma producătoare de drone care sponsorizează echipa CFR Cluj ar putea deschide o fabrică în Parcul Industrial Tetarom de la LUNA

- Publicitate -

Presa națională a scris astăzi despre culisele contractului de sponsorizare dintre Electric Visionary Aircrafts (EVA) (parte a grupului TESLA) și clubul de fotbal, CFR Cluj.

„Compania Electric Visionary Aircrafts (EVA) va activa contractul de sponsorizare de până la 25 de millioane de euro cu CFR Cluj în cazul în care consiliul județean îi va furniza teren pentru ridicarea unei uzine de drone, conform informațiilor ZIUA de CLUJ.” 

Ei bine, devreme ce toate cele 3 parcuri industriale ale Tetarom, care sunt active momentan, sunt ocupate, singura locație unde EVA ar putea deschide fabrică de drone este la Luna.

Comuna Luna a perfectat contribuția în natură, la capitalul social al societății Tetarom SA, astfel că aceasta din urmă poate, fără probleme să ofere teren în viitorul parc Tetarom 5 de la Luna companiei EVA.

EVA face parte din grupul Tesla și are ca obiect de activitatea construirea elicopterelor și a dronelor de ultimă generație. Tesla deține 51% dintre acțiuni, restul de 49% fiind ale francezului Olivier Le Lann, omul de legătură cu conducerea CFR. Le Lann este un apropiat al lui Elon Musk, CEO al Tesla.

 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii