web analytics
Home Știri din zonă Luna Aurel Giurgiu - în prima linie a luptei cu Covid-19

Aurel Giurgiu – în prima linie a luptei cu Covid-19

- Publicitate -

PRIMARUL COMUNEI LUNA, GIURGIU AUREL SE IMPLICĂ TOTAL PRIN MĂSURILE DE PREVENTIE GENERATE DE PANDEMIA DE COVID-19 INTREPRINSE INCEPÂND DE AZI.

PENTRU ASIGURAREA STARI DE SANATATE A CETATENILOR DIN TOATE CELE TREI SATE : LUNA, LUNCANI, GLIGORESTI, LA INITIATIVA PRIMARULUI S-A INCEPUT ACTIUNEA DE DEZINFECTIE CU SOLUTII PE BAZA DE CLOR, A TUTUROR STRĂZILOR , AFLATE IN INCINTA CELOR TREI SATE. ACEASTA ACȚIUNE SE VA REPETA O DATA PE SAPTAMANA PE TOATA PERIOADA DE STARE DE URGENTA.


IERI, 27.03.2020, ANGAJATII PRIMARIEI AVAND DISPOZITIA PRIMARULUI, AU DISTRIBUIT UN NUMĂR DE 600 EXEMPLARE DE DECLARATII PE PROPRIA RASPUNDERE ( MODELUL NOU IN VIGOARE), LA TOATE MAGAZINELE ALIMENTARE DIN SATELE LUNA, LUNCANI, GLIGORESTI.
REVENIM CU MESAJUL D-NULUI PRIMAR, PRIN CARE INDEAMNA PE TOTI CETATENII: ”VA ROG RAMANETI ACASA SI LUATI-VA MASURI DE PROTECTIE CAND IESITI JUSTIFICAT DIN CURTE, PENTRU SIGURANTA DVS. SI A CONCETATENILOR DVS. VA STAM LA DISPOZITIE PRIN ANGAJATII PRIMARIEI SI PRIN TELEFON 0264 368 236”

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii