fbpx
HomeȘtiri din zonăLucrări pe 24 de străzi din comuna Tureni
spot_img
spot_img

Lucrări pe 24 de străzi din comuna Tureni

spot_img
- Publicitate -
spot_img

De ceva timp au demarat în forță lucrările de infrastructură în comuna Tureni, la această oră se execută modernizări pe 24 de străzi din zona respectivă.

„Sunt 8 km de drum care se realizează în acest moment în comuna Tureni. Avem o finanțare pe măsura 7.2. pe fonduri europene și acum lucrează firma iar la finalul lunii o să fie și primul metru de asfalt din acei 8 kilometri” spune primarul comunei, Dana Mănăilă, citată de Ziarul 21.

Primărița are ambiții mari și spune că până în luna noiembrie toate drumurile vor fi asfaltate, și toate șanțurile vor fi betonate, astfel încât Tureniul să aibă o înfățișare de secol 21.

De asemenea o arteră de circulație va lega satele Tureni și Comșești, în prezent există doar un drum de pământ care face legătura între localități.

Dana Mănăilă spune că eforturile administrației comunale se îndreaptă spre „ a realiza proiecte eligibile necesare creşterii permanente a confortului edilitar – gospodăresc în spaţiul ce-l administrăm cu multă atenţie şi responsabilitate civică, vor aduce satisfacţie multor locuitori din comuna noastră”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: