web analytics
Home Știri din zonă Horia vs Horia - când Șulea îi răspunde lui Nasra

Horia vs Horia – când Șulea îi răspunde lui Nasra

- Publicitate -

După comunicatul de presă remis de Horia Nasra, prin care primarul din Florești, Horia Șulea, era proiectat ca fiind marele lup rău, care a permis instalarea haosului în propria comună, Șulea a dat o replică prin care, efectiv, l-a îngropat (mediatic vorbind) pe Nasra.

„Dragii mei dragi,
Aflu azi ca un Mare Anonim Rosu, din putul gandirii caruia izvorasc Legi care ne guverneaza, a descoperit Florestiul. A conspectat el ce si cum a putut de pe retelele de socializare si apoi si-a pus scribii sa ii transpuna in propozitii gandirea sa obtuza cu iz de horoscop a la Tanti Floricica.

Cat priveste Florestiul, stiu, e greu ca marele Anonim (care inafara de deputat Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj – nu are nimic altceva a spune despre sine insusi) sa cunoasca faptul ca la Floresti 95% din drumurile domeniu public sunt asfaltate, ca s-a construit o gradinita, ca azi maine incepem cosntructia a inca una, ca azi maine se termina constructia unei crese si a unei scoli.

Mi-as fi dorit ca Marele Anonim Rosu, reprezentant al clujenilor, implicit al florestenilor in Parlament, sa fie preocupat de punerea la punct a unor Legi care sa inlesneasca si sa accelereze investitiile publice… Dar de unde nu e, nici Cel de Sus nu poate cere.

Sau sa fie preocupat de elaborarea unor Legi care sa modifice actualele acte normative din Urbanism. Nu de alta, dar urbanismul este guvernat de Legi care, ca ne plac, ca nu, se respecta. Aah, am uitat, respectarea Legilor e desueta pentru Marele Anonim. El e preoupat de eludarea Legii prin modificarea ei.

Si da, ma bucura faptul ca Florestiul a beneficiat si va mai beneficia de fonduri guvernamentale pentru investitii publice. Lucru absolut normal. Care insa se datoreaza strict echipei primarului, primarului, relatiilor sale profesionale si drumurilor aproape saptamanale la Bucuresti. Si, ciudat, nicidecum nu Marelui Anonim din Parlament, care ii reprezinta cu vai si amar si pe floresteni la carma tarii.

Cat priveste tarisoara aceasta, la carma careia vremelnic si degeaba se afla Marele Anonim, va las pe fiecare dintre voi sa apreciati binele care s-a napustit asupra noastra, a tuturor, bine pastorit de Marele Anonim. Eu doar constat ca Justitia a ajuns floare de decor la reverul Marelui Anonim, ca ceea ce un judecator a decis definitiv e modifcat de cheful Marelui Anonim sau ca ROBOR la 3 luni s-a triplat fata de anul trecut (cotatie ce da valoarea a dvs rata bancara) sau ca pretul benzinei a ajuns la stele ori ca Leul a devenit o biata martoaga fata de moenda europeana…

Noroc ca opinia romanilor este ca actuala guvernare e de nota 10 cu steluta si coronita de premiant. In clasa statelor bananiere din Africa subsahariana!

Si acestea asa, din concediu, de departe, ca de eram fizic in Primarie (intrucat altfel sunt continuu conectat la Floresti), Marele Anonim era ingropat in acte, avize si negatii de avize, maculatura si birocratie rezultata direct din mirobolanta sa munca de reprezentant al florestenilor in Parlament.”, a spus Șulea.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -