fbpx
HomeȘtiri din zonăLunaFunny Mirror sau ... ineditul evenimentului tău
spot_img
spot_img

Funny Mirror sau … ineditul evenimentului tău

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Nu departe de Câmpia Turzii, în comuna Luna, un tânăr cu spirit antreprenorial a pus bazele unei afaceri interesante, care să confere o aromă de inedit evenimentului tău.

Giurgiu Dorel, căci despre el este vorba, e student la USAMV Cluj Napoca, dar e mare pasionat de fotografie. Așadar și-a cumpărat o oglindă magică, pe care a denumit-o „Funny Mirror” și care îți dă posibilitatea să-ți faci selfie în cel mai inedit mod cu putință.

Aceasta este foarte potrivită la petreceri mondene, la nunți, adică acolo unde ne îmbrăcăm cu stil și facem selfie-uri pe care să le ținem minte o viațî întreagă.

Practic, te privești în oglindă și o atingi pentru ca ea să-ți facă poză. De-aici încolo, posibilitățile sunt nelimitate, deoarece poți să atașezi selfie-ului tău fie un logo al localului unde are loc evenimentului sau logo-ul unei companii.

Pe lângă Funny Mirror, tânărul student are posibilitatea de a presta servicii foto-video cu aparatură de ultimă generație.

Intră, așadar, pe https://www.facebook.com/Funny-Mirror-162942404336699/ sau sună la 0770.206.998 pentru a afla mai multe detalii.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: