web analytics
Home Știri din zonă Emil Rusu:" Asa se face deszapezire pe drumurile judetene"

Emil Rusu:” Asa se face deszapezire pe drumurile judetene”

- Publicitate -

Liderul PNL Tritenii de Jos, Emil Rusu, a realizat o postare pe retelele de socializare.

In acea postare, Rusu contesta vehement starea drumurilor judetene din zona comunei pe o reprezinta in consiliul local Tritenii de Jos.

“Cam asa arata astazi 27 februarie ora 16 drumul catre comuna Tritenii de Jos pe serpentine. Daca va amintiti in urma cu o luna raspundeam unui comment al d-lui Picovici astfel: “ferice de voi ca e iarna usoara”, ei, da acum a venit iarna.
Oare cati va mai amintiti cum erau serviciile de deszapezire in perioada 2010-2016? Cand drumul era administrat de notorious “bema prodserv” ai carei patroni “iubitori de arginti” nu dormeau noptile si erau cot la cot alaturi de muncitori pe utilaje pentru confortul dumneavoastra.
Ei las, ca acu’ se vede diferenta in calitatea serviciilor prestate. Ceea ce ma revolta acum si mai tare este faptul ca si pe atunci primarul V.S. era primul cu telefoane de nemultumire la Prefectura si Consiliul Judetean ca drumurile erau impracticabile, vezi doamne.
No lasa Valerut, ca ai drumuri practicabile amu in 2018, ia pune mana pe telefoane si vezi daca te baga cineva in seama.”, spune Rusu.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,795FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii