fbpx
HomeȘtiri din zonăCeanu MareDrumul Județean dintre Viișoara și Frata este în plin proces de reabilitare
spot_img
spot_img

Drumul Județean dintre Viișoara și Frata este în plin proces de reabilitare

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanții la trafic și locuitorii din zonă că pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu au fost demarate lucrări de întreţinere curentă şi periodică ce au drept scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță.

„Importanța acestor lucrări pe care le executăm pe sectorul de drum Câmpia Turzii – Viișoara – Frata – Mociu este dată de faptul că acesta tranzitează o zonă vastă a județului și asigură o legătură directă între drumurile naționale DN 16, pe direcția Mociu și DN 15 pe direcția Câmpia Turzii” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Este vizat, astfel, un sector de drum în lungime de aproximativ 40 de kilometri, de la kilometrul 0+600 – localitatea Viișoara, până la kilometrul 40+300 pe direcția Mociu, intersecția cu drumul național DN 16. Lucrările constau în plombări cu beton asfaltic și burdușiri.

Reamintim în acest context faptul că drumul județean 150 Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor județene, lucrările fiind finanțate din creditul în valoare de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Județean Cluj. În prezent, proiectul se află în faza de obținere a autorizației de construire, lucrările urmând să demareze în cursul acestui an.

Biroul de presă

27 aprilie 2018

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: