fbpx
HomeȘtiri din zonăDaniel Buda folosește poze de pe internet pentru a manipula
spot_img
spot_img

Daniel Buda folosește poze de pe internet pentru a manipula

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Sub titlul „Drumurile noastre sparte, se vor asfalta vreodată?”, europarlamentarul, Daniel Buda, a publicat un comunicat de presă în care a atacat politica de întreținere a infrastructurii rutiere și ferate, pe care MInisterul Transporturilor din România o aplică în aceste zile.

„Zilele acestea am transmis Comisiei Europene o întrebare cu solicitare de răspuns scris, în baza procedurilor parlamentare de care dispun, în care am solicitat să mi se comunice care sunt instrumentele financiare puse la dispoziție de către Comisie pe care le pot accesa autoritățile române în vederea demarării investițiilor în domeniul infrastructurii feroviare și nu numai. După ce voi primi răspunsul Comisiei, i-l voi transmite și noului ministru al Transporturilor, domnul Lucian Șova, astfel încât domnia sa să cunoască aceste mecanisme de la începutul mandatului său și poate va și realiza ceva în acest sens.”, a scris Buda în comunicat.

Pentru a-i discredita și mai tare pe adversarii politici, Buda a folosit o fotografie exagerată, descărcată de pe internet, în care sunt prezentate rezultatele unei surpări de teren.

Probabil că dacă s-ar plimba mai des prin județul care l-a făcut parlamentar, apoi europarlamentar, Buda ar vedea care este starea drumurilor administrate de prietenul lui, Alin Păunel Tișe.

De altfel, printr-o simplă comparație putem vedea că drumurile județene din județul Cluj, administrate de Tișe (PNL) sunt mai slabe decât drumurile județene din județul Prahova, care este coordonat de Toader Bogdan de la PSD.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: