fbpx
HomeȘtiri din zonăMihai ViteazuConsiliul Local Mihai Viteazu s-a reunit în ședință ordinară
spot_img
spot_img

Consiliul Local Mihai Viteazu s-a reunit în ședință ordinară

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Forul deliberativ al comunei Mihai Viteazu s-a reunit ieri, 16 ianurie 2018, într-o ședință ordinară.

Pe ordinea de zi a reuniunii s-au aflat 8 proiecte de hotărâre, după cum urmează:

1.Proiect de hotărâre privind stabilirea numărului si cuantumului burselor școlare, pentru anul 2018, la nivelul Scolii „Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj.
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea normei de combustibil pentru mijloacele auto deținute de către Primăria comunei Mihai Viteazu, județul Cluj, pentru anul 2018.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului general de dezvoltare a turismului in ariile protejate Cheile Turzii si Cheile Turenilor.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea anexei la HCL nr.5/30.01.2014, privind modificarea si completarea Regulamentului Sălii de Sport din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de lucrări pentru beneficiarii de ajutor social conform Legii nr. 416/2001.
6. Proiect de hotărâre privind achiziționarea unei autospeciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor, pentru ADI 5 Ardeal, suna aferentă comunei Mihai Viteazu fiind de 80.000 lei, in funcție de aportul de capital social al membrilor ADI.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii, prin contract de comandat a 2 bucăți europubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor, către persoane fizice, distribuite pe numărul de gospodării de pe raza comunei Mihai Viteazu, județul Cluj.
8/9. Întrebări, propuneri ale consiliului, probleme curente.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: