web analytics
Home Știri din zonă Băișoara Ciprian Rigman il ataca dur pe primarul din Baisoara

Ciprian Rigman il ataca dur pe primarul din Baisoara

- Publicitate -

Nemultumit de starea drumui care duce catre Statiunea Baisoara, fostul liberal, Ciprian Rigman, si-a postat naduful pe facebook.

“Cum isi bate joc Primaria din Baisoara de turisti, de antreprenori si de locuitorii comunei!

Marturisesc ca sunt nervos la culme cand astern aceste randuri, de aceea s-ar putea sa par caustic! Dar, sa va spun si de ce sunt nervos, dezgustat si dezarmat! Preconizam astazi o zi de schiat pe partia Buscat, impreuna cu familia mea. Zis si facut: la ora 10.30 am plecat din Turda spre Baisoara, cu gandul la o zi plina pe partie. Dupa aproximativ o ora am ajuns in Statiunea Muntele Baisorii care ne-a asteptat cu un drum plin de zapada, inca de la intrare, dovada primara ca drumarii si administratia locala (liberala, precizez, in numele corectitudinii!) au ales sa ignore total fluxul major de turisti anuntat in aceasta perioada. De o parte si de alta a drumului era plin de turisti veniti la miscare sau la inspirat aer curat. Multi oameni cu schiurile pe umar care luau anevoie drumul de 4 km spre partia Buscat! Era straniu sau cel putin asa parea… Nu a mai fost straniu atunci cand am vazut, si mai ales am simtit sub cauciucuri, gheata si zapada de pe drumul spre partia Buscat! Nu trecuse niciun utilaj, nu se aruncase niciun pumn de sare sau nisip! Nimic, nimic! Drumarii erau la caldura, iar primarul interimar liberal Liviu Ghib la fel! In jur auzeam doar vorbe de duh, haz de necaz, suduieli aparente sau nu, nemultumiri strigate cu voce tare privind bataia de joc din tara aceasta, “laude” consistente la adresa primarului interimar, imprecatii scrasnite intre dinti! Inchipuiti-va o mare de masini care derapeaza, danseaza pe drum, aluneca, incearca sa inainteze, impinse de pasageri, sau sa se intoarca, coloane care tot vin si nu stiu unde vor ajunge, siruri de oameni tristi, obligati de nesimtirea autoritatilor incompetente si dezinteresate sa mearga 4 km cu schiurile pe umar pana la partie, tinand de mana si unul sau doi copii! O lume debusolata si aiurita, care nu intelegea cum poti sa astepti turisti, care sa sustina micile afaceri locale, si pe care sa-i abandonezi hazardului! Acesta nu este turism, ci o imensa bataie de joc, o rusine majora, dovada a incompetentei si dezinteresului administratiei locale! O incompetenta si un dezinteres care loveste deopotriva in turisti, in locuitorii comunei, care obtin si ei o mica resursa financiara pe seama turismului si, mai ales, in antreprenorii platitori de impozit pe profit in bugetul comunei, care se vad vaduviti de un numar important de turisti, plecati acasa dupa imensa bataie de joc!

Poate este un fel de selectie naturala: cine are 4×4, care merge si pe gheata si pe zapada, urca, iar cine are 4×2, fie urca pe jos, fie face cale-ntoarsa! Blagoslovit fie “primarele”!

Sa nu dea vina nimeni pe lipsa cauciucurilor de iarna si a lanturilor, accesorii care existau peste tot!

Primarul interimar liberal Liviu Ghib nu a inteles nici pana acum ca degeaba ai partie de ski daca nu se poate ajunge la ea! Rusine!

Un sfat pentru PNL Cluj in virtutea viitoarelor alegeri partiale din comuna Baisoara: cautati alt candidat, corect, harnic, gospodar! Liviu Ghib si-a dat masura incompetentei. Cum spune poporul: “nu e ce trebe’!”.

P.S. Acum beau un mied, cumparat din Baisoara, si ma intreb cand se termina bataia de joc din tara aceasta …”, a spus Rigman.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii