web analytics
Home Știri din zonă Chețani Panică mare la PNL Chețani - ei știu ce știm și noi...

Panică mare la PNL Chețani – ei știu ce știm și noi și încearcă să ne discrediteze!

- Publicitate -

Peste o lună și un pic, PNL Chețani va ieși în fața poporului pemntru a le cere votul.

Tematica electorală utilizată de liberalii din comună este … schimbarea, lucru ciudat în condițiile în care, până la victoria lui Emil Mocan, din 2016, vreme de 8 ani, comuna fost condusă … de liberali.

Candidatul partidului la funcția de primar NU VA FI Marius Cucerzan, așa cum se preconiza inițial, ci Silviu Gherman, fost consilier local independent, care a demisionat din Consiliul Local după mai puțin de un an de mandat.

Totuși, Cucerzan va fi pe listele de partid și, în eventualitatea (puțin probabilă) a unei victorii a liberalilor, acesta are promisă funcția de viceprimar.

Astfel, liberalii de la Chețani s-au isterizat tare de când RefleqtMedia a scos la iveală tunul de miliarde de lei pe care Cucerzan l-a lăsat în urma sa, după ce nu a mai fost primar.

Devreme ce se apropie campania electorală, iar RefleqtMedia va prezenta și dovezile care-l incriminează pe Cucerzan, locotenenții săi s-au apucat să ne discrediteze și să posteze print-screen-uri cu atacuri proferate de alt perdant politic, de această dată, din Cluj.

Adrian Marius Cucerzan, fiul fostului primar, este printre cei mai „entuziaști” detractori ai noștri … asta în condițiile în care el este angajat la Apele Române.

Nu suntem nici mincinoși, nici rău-intenționați, însă vom prezenta toate informațiile care vor dovedi calitatea candidaților propuși de PNL Chețani!

Toate la timpul lor.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -