web analytics
Home Știri din zonă Chețani Nu vor buget, nici investitii

Nu vor buget, nici investitii

- Publicitate -

Consiliul Local al Comunei Chetani s-a reunit luni, 17 februarie, de la orele 14:00 pentru a dezbate bugetul local de venituri si cheltuieli pe 2020.

Desi bugetul propus de executiv este unul echilibrat, cu finantari atat pe dezvoltare, investitii, cat si pentru tineret, culte si sport, un consilier local a gasit de cuviinta sa se abtina de la adoptarea bugetului.

Este vorba de Janos Csegoldi, de la UDMR, care s-a abtinut, fara sa ceara o lamurire, fara sa explice motivul abtinerii… practic, n-a vrut omul ca la Chetani sa fie buget.

Pe de alta parte, consilierii au dezbatut doua proiecte de hotarare privind indicatorii tehnico-economici pentru investitiile: retea integrata de canalizare in satele Hadareni si Grindeni, respectiv retea de drumuri comunale in Hadareni.

La proiectul privind asfaltarea de drumuri comunale in Hadareni, atat Csegoldi, cat si fostul primar, Cucerzan Marius s-au abtinut.

Abtinerea este considerata vot negativ, astfel ca ne intrebam: oare acesti doi consilieri sunt impotriva cetatenilor care i-au pus in functie?

Oare Cucerzan se razbuna pe comunitate, dupa ce a pierdut primaria? 

Verdictul il vor da cetatenii in iunie.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii