web analytics
Home Știri din zonă Chețani Bani europeni pentru dezvoltarea satului Grindeni

Bani europeni pentru dezvoltarea satului Grindeni

- Publicitate -

Dezvoltarea edilitaea a comunei Chetani continua si nici macar pandemia mondiala de Covid19 nu poate opri executivul local sa aduca bani in comunitate.

“Bani europeni pentru Grindeni.
Mă bucur nespus că proiectele comunei merg mai departe și, cu ajutorul bunului Dumnezeu, se vor implementa, pentru ca locuitorii comunei noastre să beneficieze de ele. Am fost prezent astăzi la AFIR, pentru a semna 3 contracte de finanțare, din fonduri europene nerambursabile, pentru:
1. Înființarea unui parc de joaca și petrecere a timpului liber în sat Grindeni, în valoare de peste 250.000 lei.


2. Înființarea unui Centru social de zi pentru tineri și persoane vârstnice, în Sat Grindeni, în valoare de peste 500.000 lei


3. Înființarea unui cabinet de echipamente IT, pentru tineri și adulți în comuna Chețani, în valoare de peste 25.000 lei.


Mă bucur, de asemenea, că Guvernul României a făcut ieri plățile necesare, în valoare de 108 miliarde lei, pentru a putea continua investiția de alimentare cu apă a satului Grindeni (mai sunt necesare doar amplasarea rezervorului de apă și a stației de pompare). În ciuda dificultăților de până acum, sperăm să realizăm investiția cât mai urgent.

Dumnezeu să ne ajute sa trecem cu bine peste toate necazurile și, împreună, să reușim să ne bucurăm de cât mai multe clipe frumoase ale vieții!”, a transmis Emil Florin Mocan, primarul comunei Chetani!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii