web analytics
Home Știri din zonă Ceanu Mare Șoc la Ceanu Mare - Primarul, Liliana Moldovan, candideaza din partea liberalilor

Șoc la Ceanu Mare – Primarul, Liliana Moldovan, candideaza din partea liberalilor

- Publicitate -

Anuntul a fost facut tarziu in noapte, chiar de Ana Liliana Moldovan, primarul care a pus Ceanu Mare pe harta normalitatii.

“Dragi locuitori ai comunei Ceanu Mare ,cred ca a venit momentul sa va anunț oficial ,ca la urmatoarele alegeri locale voi candida din partea PNL . Aceasta decizie a fost luată ,in urma a numeroase discuții pe care le-am avut cu colegii din consiliul local și cu foarte mulți dintre dumneavoastră .Doresc sa va aduc la cunoștința ,ca mi se pare firesc sa fac parte dintr-o echipa adevarata care dorește sa ne sprijine și sa ne susțină proiectele in scopul dezvoltării comunității noastre . De asemenea ,vreau sa fac precizarea ca nu am nimic personal cu foștii colegi din PSD ,dar in timp s-a dovedit ca mulți dintre dinsii doresc numai funcții fiind mai puțin interesați de soarta celor care i-au votat in 2016 .Scopul meu și a echipei mele este de a sprijini oameni care doresc la rindul lor sa ne sprijine in dezvoltarea comunei noastre și așa cum am mai spus de nenumărate ori sa trăim cu totii decent .Va mulțumesc dragi cenani ,ca ați avut încredere in mine cum și eu am avut și voi avea încredere in dumneavoastră ca veți face in continuare alegerea potrivită pentru a duce la bun sfirsit proiectele care acum sunt in derulare și pentru accesarea in continuare a multor proiecte noi pe care vi le voi prezenta și dumneavoastră .
In acest moment ,datorită situației critice in care ne aflam ,datorită numărului foarte mare de persoane infectate cu acest virus care ne-a dat tuturor viața peste cap ,eu personal nu cred ca vor fi alegeri la data stabilită respectiv 27 Septembrie dar indiferent de data la care ele vor avea loc am considerat ca este necesar sa aveți și dumneavoastră cunoștința de aceasta decizie . Va doresc multă sănătate sa avem grija și respect unii fata de altii și sa speram ca vom trece cu bine cu totii peste aceasta încercare . Doamne ajuta ! Cu stima primar Moldovan Liliana !”, a declarat primarita, pe retelele de socializare.

Din punct de vedere al investitiilor realizate in cei 4 ani de mandat, Ana Liliana Moldovan sta foarte bine.

Sub conducerea ei s-au finalizat lucrari pe care fostul edil nu reusise sa le finalizeze, precum alimentarea cu apa a satului Iacobeni.

De asemenea, s-au realizat si alte lucrari in infrastructura de apa canal, precum reteaua de apa de la Boldut, canalizare la Ceanu Mare, dar si investitii distincte, precum centrul medical din Ceanu Mare, reparatiile la terenul sintetic din comuna si reabilitarea majora a zecilor de kilometri de drum de hotar.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii