web analytics
Home Știri din zonă Ceanu Mare Primarul din Ceanu Mare, în vizită de lucru la București

Primarul din Ceanu Mare, în vizită de lucru la București

- Publicitate -

Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare, pare determinat să găsească surse de finanțare pentru a debloca proiectele de dezvoltare ale comunei pe care o cârmuiește.

După ce, la finele lui 2020, a făcut un tur de forță la ministere, în căutarea de resurse și soluții, edilul cenan s-a întors la București,

„Azi am avut mai multe întâlniri la București cu oficialități din cadrul Companiei Naționale de Investiții, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri si Camera Deputaților.

Astfel la Compania de Investitii m-am intalnit cu d-nul Adrian-Eduard Cefâlean , director de Investiții,unde am discutat despre proiectele de dezvoltare ale comunei Ceanu Mare si am depus cererea de finanțare pentru reabilitare și lucrări de modernizare pentru 23 de km drum comunal.
La Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri m-am intalnit cu o comisie condusă de doamna secretar de stat Daniela Nicolescu , unde am discutat despre viitoarea sesiune de fonduri europene și susținerea tinerilor prin accesarea unor măsuri gen Start-up.
 
La Camera Deputaților am înaintat mai multe cereri de finanțări pentru investițiile care se derulează în comuna noastră in speranta depunerii unor amendamente si obținerii unor finanțări pentru dezvoltarea comunei noastre !”, a transmis Virgil Păcurar pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii