web analytics
Home Știri din zonă Ceanu Mare Ia uite ce-a lăsat Virgil Păcurar în urma lui: o clădire FĂRĂ...

Ia uite ce-a lăsat Virgil Păcurar în urma lui: o clădire FĂRĂ FUNDAȚIE și FĂRĂ AUTORIZAȚIE DE CONSTRUIRE!

- Publicitate -

În cei 8 ani în care a fost primar, Virgil Păcurar nu a primit NICI MĂCAR O AUTORIZAȚIE DE CONSTRUIRE pentru construcțiile realizate din bani publici în Ceanu Mare.

Fie că vorbim despre Căminul Cultural din Iacobeni, fie că vorbim despre terenul sintetic de fotbal din Ceanu Mare, care a trebuit reparat de noul primar, Liliana Moldovan, majoritatea investițiilor lăsate în urmă de Păcurar pot fi considerate „rebuturi”.

În aceste condiții, actualul edil – Liliana Moldovan – care a reparat după stricăciunile lui Păcurar vreme de 4 ani, a postat pe facebook fotografii elocvente cu „realizările” vechiului primar.

„Dragi locuitori cam așa au fost lăsate multe de domnul actual candidat și fost primar căruia chiar nu doresc sa ii pronunt numele ! Stau și ma întreb cit tupeu poți sa ai sa mai ieși între oameni și sa ne spui cite ,,realizari ,, ai avut ! Aceasta este una dintre ele ! Sa ne ferească Dumnezeu ca intr-o zi sa nu se prăbușească tinind cont de faptul ca nu are fundatie și nu este autorizată aceasta construcție ? Recunoașteți clădirea ? Va întreb dragi viitori consilieri pmp cum vi se pare? Din respect pentru cetățeni drag candidat puteai sa eviti a pune pe lista persoane condamnate penal și care mai sunt urmărite de organele abilitate încă cel puțin 1 an de zile! In afara de asta sunt și alți Penali care fac parte din aceasta așa zisa echipa pmp ! Sa nu mai vorbim de faptul ca in echipa sunt și persoane care nu știi de unde sa ii iei și nu are nimeni habar cu ce se ocupa ! Mai mult pentru a da bine unul figurează angajat la o societate care își desfășoară activitatea pe raza comunei noastre dar nu îl vede nimeni pe acolo in schimb se ocupa de transport ilegal de tot felul ! Ce ziceți domnule angajator este Ok ? Ce ziceți stimati concetățeni este bine ? In mod special vreau sa amintesc faptul ca mai este o doamna susținătoare înfocată a acestei găști care se trezește sa ne spună cit este de abuzată de primar ! Stimata doamna domeniul public pe care l-ai intabulat este al comunității și nu al dumitale INTELEGETI ? motiv pentru care va vom demonstra acest lucru ! Oare de ce acești oameni duc o campanie de denigrare? Cred ca dumneavoastră dragi alegători sunteți in măsura sa analizați fiecare personaj n parte ! Sunt convinsă ca cenanii vor STI ce merita și pe cine merita aceasta comuna ! Cu stima primar Moldovan Liliana !PS Ca fost primar știți ca toate lucrările care le-ați desfășurat in comuna din bani publici fără autorizație sunt infracțiuni ?De ce echipa cu care ați condus 8 ani de zile comuna nu v-a tras de mineca sa va spună ca faceți ilegalitați! Aproape pe toți ii văd din nou in echipa !Aloo echipa pmp va rog respectuos sa va plătiți impozitele , taxele și amenzile ca trebuie sa fiți un EXEMPLU pentru comunitate ! Aproape toți sunteți RESTANȚIERI !!!”, a spus Liliana Moldovan.

La final, lansăm o întrebare publică pentru Virgil Păcurar: „Puteți prezenta facturile pentru termopanele pe care vi le-ați montat la apartament?” 🙂 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -