web analytics
Home Știri din zonă Calarasi 3 milioane de euro în infrastructură și un nou Plan Urbanistic General...

3 milioane de euro în infrastructură și un nou Plan Urbanistic General la Călărași

- Publicitate -

Primul an de mandat al primarului comunei Călărași, liberala, Mirela Vereș, a fost unul plin de momente memorabile.

De la un adevărat scandal cu o parte a presei locale, la semnări de contracte de finanțare în valoare de milioane de euro, comuna Călărași le-a avut pe toate.

La început de 2019, RefleqtMedia i-a luat un interviu Mirelei Vereș, care nu a mai dat un interviu video din campania electorală.

Primărița comunei Călărași ne-a vorbit despre cele trei proiecte de infrastructură rutieră a căror dezvoltare fizică va debuta în acest an, respectiv proiectul de asfaltare a străzilor din comună – în valoare de 1 milion de euro, cel de asfaltare a drumurilor de hotar, tot de 1 milion de euro, dar și cel privind reabilitarea DC 62 Călărași – Câmpia Turzii, a cărui finanțare tot în valoare de 1 milion de euro va fi asigurată prin PNDL.

Tot în acest an, edilul comunei Călărași are în vedere realizarea noului Plan Urbanistic General, un proiect ambițios, de care depinde dezvoltarea, pe termen lung, a comunei.

Practic, devreme ce vechiul PUG este pe cale să expire, nu vor mai putea fi date autorizații de construire, astfel că este nevoie de unul nou, pe care administrația locală îl pregătește pentru acest an.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii