web analytics
Home Știri din Turda USR Turda insistă că și-au stabilit candidații ... cu toate că USR...

USR Turda insistă că și-au stabilit candidații … cu toate că USR Cluj dezmint informația

- Publicitate -

Este haos total în USR, cu doar 3 luni înainte de alegerile locale.

Printr-un comunicat remis în urmă cu 12 minute, USR Turda combate tot ceea ce superiorii lor ierarhici de la USR Cluj au spus săptămâna trecută.

Astfel, printr-un comunicat de presă, USR Cluj declarase că

„În ultimele zile au apărut în spațiul public informații  privind lista candidaților Alianței USR-PLUS la alegerile locale din iunie 2020. 

Pe această cale, USR Cluj dorește să menționeze că lista candidaților la alegerile locale este încă obiectul  negocierilor, nu există o listă definitivă, iar cele apărute în spațiul public nu reflectă rezultatul final al negocierilor dintre cele două partide politice. 

USR Cluj împreună cu partenerul Plus Cluj vor comunica aceste rezultate în momentul definitivării discuțiilor la fiecare nivel al celor două partide.”

Cu toate acestea, USR Turda insistă pe ideea că ei și-au stabilit candidații și că ceea ce zice USR Cluj nu contează.

”USR Turda face câteva precizări cu privire la articolele recente ale TurdaNews referitoare la candidații Alianței USRPLUS la nivel local, în încercarea de a oferi claritate și de a stopa reinterpretările ”pe surse”.
USR Turda a transmis deja un comunicat cu privire la lista de candidați comuni care a fost stabilită după încheierea negocierilor cu PLUS la nivel local. Protocolul semnat de reprezentanții celor 2 formațiuni este valid și a fost încheiat cu respectarea protocolului de alianță încheiat între USR și PLUS la nivel național. Alianța respectă independența fiecărui partener, care este responsabil să-și urmeze propriile reguli.
Cu privire la candidatul la Primărie Andrei Suciu, nu este prima dată, și cu siguranță nu va fi nici ultima dată, când publicația TurdaNews și jurnalistul Gelu Florea îl atacă. Considerăm că Andrei a pus la dispoziția publicului toate dovezile necesare pentru a combate acuzațiile nefondate care i se aduc și nu mai dorim să polemizăm pe acest subiect.”, se arată în comunicatul transmis, azi, de USR Turda.
 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii