fbpx
HomeȘtiri din TurdaUn jurnalist acuză: ”Poate la IPJ oamenii sunt plătiți să tacă!”
spot_img
spot_img

Un jurnalist acuză: ”Poate la IPJ oamenii sunt plătiți să tacă!”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După ce mai multe întrebări postate de jurnaliștii clujeni, pe grupul de Whatsapp al IPJ Cluj au rămas fără răspuns, jurnalistul turdean – Ionel Ignat – a lansat o serie de acuzații destul de dure la adresa instituției.

„Strict secret! Informația se dă cu tâtâita, firmituri pentru niște jurnaliști „flămânzi”. Așa e de-o vreme la IPJ Cluj…


Eu am intrebat ce se mai stie in cazul autoturismului incendiat la Turda, acum ceteva zile. Niciun raspuns. Ma rog. Poate cineva e platit si ca sa nu raspunda celor din presa, desi nu mi se pare normal.”, a declarat Ionel Ignat.

Totul a început după ce biroul de presă al IPJ nu a răspuns nici la întrebările privind autoturismele care au fost incendiate la Turda, și nici la cele privind o bulibășeală pe care IPJ-ul a comis-o în cursul zilei de ieri.

Instituția a remis o știre de presă în care o femeie din Bihor era dată dispărută, după ce plecase de la UPU Cluj și nu a ajuns acasă.

Ulterior, IPJ a precizat că femeia se află într-o altă unitate spitalicească din Cluj Napoca, însă biroul de presă al IPJ a refuzat să menționeze ce unitate spitalicească și cum a ajuns tânăra acolo.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: