fbpx
HomeȘtiri din TurdaUltima PALMĂ dată de Ștefănie turdenilor
spot_img
spot_img

Ultima PALMĂ dată de Ștefănie turdenilor

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Cu doar 5 zile înainte de alegerile locale din iunie 2016, la finalul cărora s-a clasat pe locul 4, fostul primar al Turzii, Tudor Ștefănie, deținând încă funcția – a depus o intervenție privind obligația de a face, în procesul intentat în 2014 de Primăria Turda către firma Romablet din Târgu Mureș, pentru lucrările de la Parcul Zoo din Turda.

Acest aspect a fost evidențiat de actualul primar, Cristian Matei, care a afirmat că intervenția lui Ștefănie nu era necesară și că doar a încentinit rezultatul procesului, periclitând inclusiv realizarea lucrărilor la parc.

Pe de altă parte, Matei a mai declarat că pentru acele lucrări nu a fost găsit, nici până în momentul de față, proiectul tehnic.

„Practic, edilul turdean a spus că ”efectiv NU a existat niciun proiect” (în Primărie nu s-a găsit niciun document) în ceea ce privește investiția de la Zoo Turda, care trebuia terminată din 2012 și unde s-au descoperit cheltuieli fără acoperire, iar în prezent lucrările sunt tot sistate, între timp existând și un dosar în cercetarea DNA.

Precizările au fost făcute în contextul în care consilierul PNL Lucian Cordiș a solicitat să se lămurească ”zvonul” privind intenția administrației locale de a renunța la proiectul de modernizare al Zoo Turda, care în prezent stagnează de mai mulți ani. Cordiș a spus că un astfel de obiectiv ar fi util pentru dezvoltarea localității și atragerea de noi turiști, iar din acest motiv personal ar dori să se găsească soluțiile necesare pentru a fi continuat.” – transmite TurdaNews.net

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: