fbpx
HomeȘtiri din TurdaTribunalul Cluj calcă în picioare interesele Turzii
spot_img
spot_img

Tribunalul Cluj calcă în picioare interesele Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Tribunalul Cluj a anulat hotărârea de consiliu local al Municipiului Turda, prin care forul deliberativ local desființa contractul de asociere cu SC Turism Arieșul SA.

Este vorba despre celebrul contract întocmit în perioada de glorie a „regimului Suleyman”, care practic a pus Ștrandul Băi Sărate în posesia societății de turism din Cluj Napoca.

„Admite cererea formulată de reclamanta SC TURISM ARIEŞUL SA, în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TURDA, şi MUN. TURDA, ambii prin primar. Dispune anularea HCL nr. 172/26.05.2017 privind aprobarea desfiinţării contractului de asociere în participaţiune încheiat între reclamantă şi Consiliul local al Mun. Turda. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, recursul se depune la Tribunalul Cluj. Soluţia pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 22.05.2018. ”, se arată în hotărârea remisă de instanța clujeană.

Contactat de RefleqtMedia, primarul turdenilor, Cristian Matei, a declarat că va continua demersurile în vederea rezolvării acestei probleme.

„Este o decizie a instanței pe care o vom ataca, iar în demersurile noastre vom cere ca cei de la societatea de turism să probeze faptul că au realizat acele investiții care erau obligați să le facă, prin contractul de asociere”, spune Cristian Matei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: