web analytics
Home Știri din Turda Tișe neagă intrarea lui Matei în PNL, între timp, liberalii demisionează din...

Tișe neagă intrarea lui Matei în PNL, între timp, liberalii demisionează din partid – dar nimeni nu zice public nimic

- Publicitate -

Nu-i așa că este amuzantă politica? În urmă cu trei zile, pe rețelele de socializare au apărut povești și zvonuri privind intrarea iminentă a lui Cristian Matei în PNL.

Startul a fost dat de simpatizanții USR și PLUS, respectiv Cornel Oltean și Pierre Dassilu, apoi au urmat alții și alții.

Singurii care au tăcut au fost Cristian Matei și liberalii, Riter, Felezeu și Giurgiu, dar astăzi a „explodat mămăliga”.

Site-ul patronat de președintele PSD Cluj a dat o „bombă”, spunând că Felezeu, Giurgiu și Riter ar fi demisionat din PNL Turda și că liderii liberali de la Cluj l-au convins pe Cristian Matei să adere la PNL și să candideze la funcția de primar.

Totuși, întrebat de RefleqtMedia încă de aseară dacă Matei va fi noul președinte al PNL Turda, Alin Tișe a spus simplu: „NU”.

Pe de altă parte, un alt vicepreședinte liberal a declarat că ieri, la Cluj, a avut loc o ședință de birou politic județean la PNL, dar că în cadrul acelei ședințe nu s-a discutat despre intrarea lui Cristian Matei în PNL.

Aceeași persoană ne-a spus că … totuși, într-un cadru mai restrâns, s-a discutat acest lucru.

Revenind la cei trei liberali presupuși demisionari … niciunul dintre ei nu a dat vreo declarație privind demisia din partid … 

 

Deci … opinia publică ce trebuie să creadă? 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -