web analytics
Home Știri din Turda ȚIGARETE .... VATĂ ȘI HÂRTIE IGIENICĂ !

ȚIGARETE …. VATĂ ȘI HÂRTIE IGIENICĂ !

- Publicitate -

În data de 27.01.2020 la un control inopinat în piața agroalimentară centrală,  numitul T. C. M.  din Turda, a fost surprins de Poliția Locală Turda,  că oferea spre vânzare la un ”preț bun” țigări – la cartuș.

Deoarece mărcile țigaretelor inscripționate pe cartușe erau de provenineță Republica Moldova și erau netimbrate s-a trecut la o verificare amănunțită a mărfii de contrabandă. În  cele din urmă  s-a dovedit că vânzătorul ambulant de țigări înșela oamenii, oferind  cartușul de țigări umplut cu vată și hârtie igienică.

Poliția Locală Turda l-a identificat ulterior pe escroc, întocmind documentele de constatare pe care le-a declinat împreună cu autorul la Poliția Municipiului Turda în vederea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Poliția Locală Turda în anul 2019 a identificat 26 de cazuri de  infracțiuni de contrabandă cu țigări iar ca  urmare a comiterii acestei infracțiuni s-au ridicat 9140 bucăți țigarete în valoare de 7025 lei.

Totodată atragem atenția turdenilor să aibă grijă să nu cadă victime unor astfel de fapte, recomandându-le să-și facă cumpărăturile din magazinele specializate.

Poliția Locală Turda  vă stă la dispoziție în limita competențelor legale!

 

 Director  executiv,

MOLDOVAN VALER

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii