web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Sticla Turda și CSM Câmpia Turzii fac spectacol, umplând porțile adversarilor de...

Sticla Turda și CSM Câmpia Turzii fac spectacol, umplând porțile adversarilor de goluri

- Publicitate -

Meciurile disputate ieri, la Turda și Câmpia Turzii, au fost adevărate spectacole de virtuozitate date de cele două echipe.

La Turda, Sticla s-a distrat cu AS Viile Dejului, marcând de 10 ori în poarta unei formații obișnuită cu ultimele poziții din clasament.

„Elevii lui Artur Podar au avut 2-0 după numai cinci minute, până la pauză aceştia mai înscriind de două ori. Profitând şi de căderea fizică a oaspeţilor, Sticla a mai marcat de şase ori în partea secundă, pentru un nou scor fluviu în campionat şi pentru păstrarea distanţei de şapte puncte în fruntea clasamentului. Florin Dan a reuşit un hattrick, David, Marcu, Bituleanu, Silaghi, Paleoca, Lăkătuş şi Mărie înscriind şi ei în poarta dejenilor.” – cjsport.ro

De cealaltă parte a Arieșului, CSM Câmpia Turzii a avut un meci ușor împotriva formației Armenopolis Gherla, pe care galben-albaștri s-au obișnuit să o bată, în ultimele meciuri.

„Lângă Turda, CSM Câmpia Turzii a marcat şi ea de şase ori în poarta Armenopolisului Gherla. Meciul s-a încheiat 6-2, cu „sârmarii” profitând din plin şi de absenţele a o parte din “juniorii de bază” ai gherlenilor. Experienţa şi avantajul fizic al jucătorilor lui Valentin Şandru au făcut diferenţa, antrenorul gazdelor folosind şi el câţiva juniori în acest joc.

Dan Ştefan a dat două goluri pentru Câmpia, Sebastian Moldovan, Cămărăşan, Tescar şi Chişu înscriind şi ei pentru „sârmari”, de partea cealaltă Mureşan şi Precup reuşind golurile de onoare pentru gherleni. De menţionat că Armenopolis a rămas în 10 oameni la un moment dat, după eliminarea lui Bocoş.” – cjsport.ro

sursa foto: turdanews.net

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -