web analytics
Home Știri din Turda Spitalul Municipal Turda NU ASCUNDE RAHATUL SUB PREȘ!

Spitalul Municipal Turda NU ASCUNDE RAHATUL SUB PREȘ!

- Publicitate -

După cum vă spuneam săptămâna trecută, RefleqtMedia a vrut să afle câte decese au avut loc pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă de la 3 spitale, din orașele Turda, Câmpia Turzii și Luduș.

Astfel, ne-am putut cristaliza o idee cu privire la practicile de „transfer” a pacienților decedați pe diverse secții de pe cea de ATI.

Ei bine, astăzi ne-a venit și răspunsul furnizat de Spitalul Municipal Turda, cu privire la numărul de decese survenite pe ATI, între anii 2017 și 2019.

În conformitate cu informațiile provenite de la unitatea medicală turdeană, între 2017 și 2019 pe secția ATI s-au înregistrat nu mai puțin de 599 de decese, pe care conducerea Spitalului Municipal Turda nu le-a mascat sub diferite tertipuri așa cum au făcut, de exemplu, cei din conducerea Institutului Inimii „Nicolae Stăncioiu” din Cluj Napoca.

De ce mascarea acestor decese este nocivă pentru „tabloul clinic” al actului medical livrat în spitale?

Pentru că, prezentând 0 decese pe ATI nu faci decât să te minți singur și să ignori eventualele probleme care ar putea apărea, de la slaba dotare a secției, până la eventualele cazuri de culpă medicală sau de infecții nosocomiale.

În acest context, RefleqtMedia felicită conducerea administrativă și medicală a Spitalului Municipal Turda pentru verticalitatea de care dă dovadă și pentru transparența în furnizarea de informații.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii