fbpx
HomeȘtiri din TurdaSocietatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de deparazitare...
spot_img
spot_img

Societatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de deparazitare spatii verzi și arbori din domeniul public al municipiului Turda

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Primăria Turda efectuează în perioada 07 August-13 August 2018 operațiunea de deparazitare spații verzi și arbori pe domeniul public al municipiului Turda. Acțiunea se desfășoară între orele 21:00 și 04:00.

Acțiunea de deparazitare are in vedere combaterea următorilor vectori: căpușe, omizi, afide, cicade, țânțari
(inclusiv țânțarul tigru asiatic „Aedes Albopictus”- purtător al viruslui West Nile).

Cu ocazia operațiunii de deparazitare se vor trata următoarele tipuri de suprafețe:
– cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, parcuri, străzi, spații verzi precum și zonele cu vegetație densă .

La efectuarea operațiunii de deparazitare se utilizează următoarele produse insecticide : K-othrine Profi EC. 250 – substanța activă Deltamethrin, Solfac EW 50- substanța activă Cyfluthrin, produse avizate de Ministerul Sănătății- Comisia Națională a Produselor Biocide. Acestea fac parte din grupa Xi și Xn de toxicitate și se regăsește în Registrul Național al Biocidelor avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de deparazitare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității, motiv pentru care facem un apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de deparazitare a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți, subsolurile blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Primăriei Turda.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile legale: Legea 101/2006, Ordinul nr.119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.
Actiunea de deparazitare este realizată de societatea DDD INSECTO SRL cu utilaje portabile și autopurtate.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numerele de telefon : 0726235850 și 0761614493.

DDD INSECTO SRL,
Gelu Borza
Telefon: 0761614493
Email : dddinsecto2015@gmail.com
Web site : www.dddborza.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: