fbpx
HomeȘtiri din TurdaSe întâmplă în Turda - răstoarnă pubelele pentru a colecta deșeurile reciclabile
spot_img
spot_img

Se întâmplă în Turda – răstoarnă pubelele pentru a colecta deșeurile reciclabile

spot_img
- Publicitate -
spot_img

De multă vreme, socrmonitorii sunt o problemă la Turda, fie că răstoarnă pubele, fie că scormonesc în gunoaie, scopul lor este simplu și precis, acela de a găsi deșeurile reciclabile (plastic, metal) pe care să le vândă ulterior, pentru că sunt prea leneși ca să muncească.

Ei bine, ieri seară, angajații Primăriei Turda au surprins doi scormonitori „în actul funcțiunii”.

„Pe acesti indivizi ii puteti gasi in fiecare seara in jurul orei 00:00 rasturnand pubelele pt plastic si bineinteles galagie cat cuprinde, ca si cum ar fi doar ei in zona. Ba mai mult, incearca doar sa le atragi atentia si in secunda doi ti-e plin frigiderul.”, a scris Primăria Turda pe facebook.

Astfel de comportamente antisociale zădărnicesc eforturile administrației publice de a crea un mediu sănătos și modern pentru noi toți, iar lipsa unei legislații practice în domeniul colectării amenzilor contribuie la dezvoltarea fenomenului antisocial.

Nu este prima dată când Primăria Turda publică pe rețelele de socializare videoclipuri cu cetățeni certați cu legea, în speranța că aceștia vor fi identificați și pedepsiți de organele de sancțiune și control.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: