fbpx
HomeȘtiri din TurdaRăzvan Turcu va fi invitatul Ceraselei Libeg, la TV Cluj AM
spot_img
spot_img

Răzvan Turcu va fi invitatul Ceraselei Libeg, la TV Cluj AM

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Tânărul supraviețuitor al unui îngrozitor accident rutier, Răzvan Turcu, va fi prezent, mâine, 29 mai, începând cu orele 18:00, în studiourile TV Cluj AM, alături de psihologul, Cerasela Libeg.

„Marti, 29 mai 2018, la TV Cluj-AM o intalnire spectaculoasa in emisiunea “Psihologie si Viata”, de la ora 18.00. Cate sanse primeste un om pentru a trai? Ce sens poate avea un accident intr-un destin? Turcu Răzvan, un tanar de 19 ani, care a invins orice prognostic dupa un accident teribil, este invitatul meu. 18 operatii, zile de coma, imobilizare indelungata, spitale si targi, multa durere, dar si un zambet, si o speranta, mult noroc si oameni care l-au sustinut. Fiindca Razvan are de facut ceva in lumea aceasta!”,a declarat Cerasela Libeg pe pagina personală de socializare.

Răzvan Turcu mai este implicat și în proiectul „Fii responsabil, nu ești reciclabil!” inițiat și implementat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

TV Cluj AM poate fi vizionat urmărind link-ul: http://tvcluj-am.ro/

Cerasela Libeg a desfășurat mai multe campanii de informare a tinerilor cu privire la riscurile la care se expun din pricina consumului de alcool sau droguri.

Chiar în urmă cu câteva săptămâni, psihologul a fost prezent la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii, pentru a le spune celor mici despre pericolele consumului de substanțe nocive.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: