web analytics
Home Știri din Turda Promenada inimilor continuă la Turda

Promenada inimilor continuă la Turda

- Publicitate -

Clubul Rotary Turda continua și în 2018, programul „Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil, ce îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii ce va avea loc în data de 29 septembrie.

“La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mișcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viață.

Lansarea traseului va avea loc in 29 septembrie 2018 ora 11.00 prin organizarea unei plimbări in grup, la care sunt invitați toți locuitorii orașului Turda să participe.

Traseul din Turda va avea startul de pe strada Calea Victoriei (zona Materna) pana pe strada Lianelor ( langa monumentul lui Horea, Cloșca si Crișan) .

Program iniţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat deja în peste 10 ţări europene, “Promenada Inimilor” a avut un succes răsunător şi printre români. În România, programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta bolilor cardiovasculare.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii