fbpx
HomeȘtiri din TurdaProgramul ZMT 2018 a fost dat publicității - Vezi surprizele din acest...
spot_img
spot_img

Programul ZMT 2018 a fost dat publicității – Vezi surprizele din acest an

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În perioada 17-19 august, Municipiul Turda organizează Zilele Municipiului Turda (ZMT) 2018, iar organizatorii au pregătit o serie de surprize de primă mână pentru turdenii și turiștii care vor alege să se distreze și să se simtă bine în cele 3 zile de evenimente.

În ceea ce privește artiștii, încă din urmă cu două săptămâni, RefleqtMedia v-a arătat o listă cu capetele de afiș (Carlas Dreams, Holograf, „Bună seara prieteni”, Adda, 3SudEst și Connect-R), însă surprizele nu se opresc aici.

În conformitate cu programul prezentat mai jos, la Turda vor poposi Iulia Beregoi – artistă care reprezintă generația de adolescenți și ale cărei clipuri au zeci de milioane de vizualizări pe youtube, Barbarossa – cea mai tare trupă de percuționiști din România și formația Compact B – care au pregătit și vor inaugura la Turda imnul formației de handbal, Potaissa Turda.

În materie de show-uri, spectacole și surprize, revin cursele cu balonul cu aer cald, ExpoFlora, Retromobil, dar turdenii și turiștii vor avea parte și de evenimente noi – cel mai lung cârnaț tricolor, preparat doar cu elemente naturale, show culinar TurdaChef și proiecții de filme.

Totodată, în 19 august va avea loc sființirea Mânăstirii Mihai Vodă, amplasată pe locul mormântului marelui voevod.

Dar destulă vorbărie, vă lăsăm să vizualizați programul, așa cum a fost el pregătit de administrația locală a Municipiului Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: