web analytics
Home Știri din Turda Primăria Turda dă detalii despre angajatul depistat cu Covid-19, precum și măsurile...

Primăria Turda dă detalii despre angajatul depistat cu Covid-19, precum și măsurile de limitare a pandemiei

- Publicitate -

După ce un angajat al Primăriei Turda a fost depistat pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, 6 alte persoane au intrat în izolare la domiciliu.

În acest context, administrația locală a Municipiului Turda a remis un comunicat de presă, conținând detalii cu privire la angajatul care este bolnav de Covid-19.

Dragi turdeni, având în vedere contextul actual, venim cu câteva lămuriri în ceea ce privește cazul depistat cu COVID-19 în Primăria Turda.

Săptămâna trecută un angajat al Primăriei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și este internat în acest moment la un spital din Cluj-Napoca. În urma anchetei epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP), alți șase angajați ai Primăriei au intrat în autoizolare și vor fi testați dacă vor avea simptome.

În Primăria Turda sunt menținute măsurile de prevenție și se respectă cu strictețe, instituția funcționând în parametri normali.

Facem apel către toți locuitorii orașului să respecte regulile de prevenție. Este important să acționăm responsabil și să avem grijă de sănătatea noastră si a celor din jur.

#PrimăriaMunicpiuluiTurda #STOPCovid-19”, se arată în comunicatul remis astăzi.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -