web analytics
Home Știri din Turda Pe cate proiecte europene v-ati asezat condeiul, domnule Nemes?

Pe cate proiecte europene v-ati asezat condeiul, domnule Nemes?

- Publicitate -

Cand, dupa ce ai STAT patru ani la umbra unei functii publice pentru care te-ai propus singur si vine vremea concluziilor, ai doua variante: ori pui capul in pamant si recunosti ca ai fost inutil, ori te lauzi cu realizarile si munca altora.

Ei bine, se pare ca Lucian Nemes, viceprimarul onorific al Turzii a ales a doua varianta.

Invitat la o televiziune mica, la care se uita, probabil, doar el, Nemes in cardasie cu realizatorii, au pus la cale o strategie perversa, prin care vicele sa apara, la nivel subliminal, drept unul dintre artizanii fondurilor europene de la Turda.

“Cum să te lauzi cu implementarea Planului de Mobilitate Urbană când tu nu ai niciun merit pentru întocmirea și punerea lui în aplicare, pentru obținerea finanțărilor, pentru serviciul public de transport în comun realizat de primarul în funcție cu autobuze moderne, electrice, non-poluante. Pentru informarea corectă a cetățenilor turdeni, a cititorilor noștri, a alegătorilor care se vor prezenta la urne în septembrie, viceprimarul își desfășoară activitatea în baza unei delegări de atribuții semnate de primar. Ori primarul Cristian Matei i-a atribuit ca sarcini activități din domeniul asistenței sociale la Turda. Atât. Că a votat „pentru” la multe proiecte de hotărâre a primarului Matei, nu a făcut altceva decât să meargă pe linia partidului pentru a nu se expune unei posibile retrageri a sprijinului politic care ar fi la pierderea  funcției de viceprimar și a celei de consilier local.”, spune Ionel Ignat, de la TurdaInfo.

Din informatii SIGURE, Lucian Nemes nu a avut ABSOLUT NICIO IMPLICARE IN NICIUNUL DINTRE PROIECTELE SEMNATE SI IMPLEMENTATE DE TURDA. Semnatura vicelui NU APARE pe niciun document legat de dezvoltarea europeana a Turzii.

Cu siguranta, prin arogarea de merite nemeritate (!) Nemes spera sa mai suga 4 ani din țâța numita Primaria Turda, de la care incaseaza un salariu lunar de 7500 lei si masina de serviciu.

Insa PSD Cluj i-a dat ieri planurile peste cap, deoarece in BPJ s-a votat sustinerea neconditionata a candidurii lui Razvan Ciortea pentru functia de primar.

Deci, lui Lucica nu ii raman decat variante nesigure. O candidatura de la ALDE sau PPU-SL sau una de la PRM, prin care sa spere ca va accede in Consiliul Local si, profitand de un eventual hazard al imprejurarilor sa se repropuna vice.

Totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa, iar un oras care are peste 70 de mil euro absorbtie de fonduri nu va permite unui viceprimar inutil sa-si pastreze functia.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -