web analytics
Home Știri din Turda Municipiul Turda continuă lupta susținută pentru prevenția răspândirii Coronavirus

Municipiul Turda continuă lupta susținută pentru prevenția răspândirii Coronavirus

- Publicitate -

În cadrul unei conferințe de presă aticpică, susținută la ora 13:00, Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a enumerat măsurile dispuse de administrația locală în demersul continuu pentru limitarea efectelor coronavirus.

„La nivelul Municipiului Turda nu există, până la acest moment, niciun pacient infectat cu coronavirus. Avem 70 de turdeni în izolare, în conformitate cu datele pe care le primim zilnic de la Prefectura Cluj.

Cât privește măsurile dispuse de noi pentru limitarea efectelor acestei pandemii, am dezinfectat toate locurile publice, pornind de la parcuri de joacă, piețe, creșe, școli, grădinițe, birouri ale primăriei, dar și ale societăților subordonate care desfășoară program cu publicul. De asemenea am dezinfectat autobuzele, iar conducerea societății Transport Urban Public a redus cu 25% transportul din oraș și s-a limitat accesul pasagerilor în autobuze.

Sâmbătă va avea loc o nouă dezinfectare ale autobuzelor.”;  a declarat Cristian Matei, primarul Municipiului Turda.

De asemenea, după cum RefleqtMedia a anunțat încă de săptămâna trecută, au fost închise Salina Turda, Bazinul Didactic de Înot, Centrul SPA Potaissa și hotelul Potaissa.

Având în vedere decretarea stării de urgență, a fost amânat termenul limită până la care se pot achita impozitele și taxele locale.

„Am acordat o atenție specială și comercianților din piețe. Aceștia au primit folii de protecție pentru a le așeza peste produsele pe care le vând, astfel încât acestea să nu fie contaminate. Toate clădirile și birourile care desfășoară activitate cu publicul au fost dotate cu dispensere pentru dezinfectant, iar la Spitalul Municipal Turda am instalat 3 corturi destinate pretriajului pacienților.”, a completat Cristian Matei.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii