web analytics
Home Știri din Turda Mircea Irimie: „Unii atacă , alții ripostează, cu toții se luptă...

Mircea Irimie: „Unii atacă , alții ripostează, cu toții se luptă . NOI CONSTRUIM !”

- Publicitate -

 Noi construim Armonie și Prietenie . Pentru un climat electoral civilizat .
 

PRO ROMANIA  transmite un mesaj tuturor partidelor și candidaților. 

   Dragi prieteni suntem contracandidați și competitori intr-o competitie în care acum ne dăm examenul de maturitate politică.  Chiar dacă suntem în dezacord sau avem concepte diferite ,              noi suntem consensuali  .  Cu toții dorim să contribuim la viitorul orașului nostru și al comunității .     Suntem prieteni , suntem vecini și suntem chiar rude unii . Dușmănia și răutatea nu își au locul într-o comunitate binecuvântată de Dumnezeu.

    PRO ROMANIA TURDA propune un Consiliu Local al Elitelor și pe Mircea Vicențiu Irimie pentru funcția de Primar al Municipiului și invită toate formațiunile politice și pe toți candidații pentru fotoliul de Primar la un concurs de idei și de proiecte .

    PRO ROMANIA prezintă propunerea ZECE PENTRU TURDA  ! Zece proiecte majore de dezvoltare și modernizare pentru un oraș de NOTA ZECE !

    Dragi prieteni , noi nu suntem deținătorii adevărului absolut și a gândirii supreme,  dar punem mult suflet în tot ce facem și suntem deschiși la orice formă de colaborare benefică comunității noastre . Și de aceea vă invităm alături de noi în marele proiect pentru un ORAȘ DE NOTA ZECE .  Cu propuneri , cu idei , cu sugestii și cu completări pe care le credeți de cuviință  .
 

Va dorim mult succes tuturor . Să fie bine !

  Noi suntem PRO ROMANIA  pentru că ținem cu ROMANIA și iubim TURDA  !

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii