web analytics
Home Știri din Turda Mircea Irimie: „Cine suntem noi ? ...

Mircea Irimie: „Cine suntem noi ? Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA ! 💙💛❤ Pro Romania 💙💛❤ Partidul în care nimeni nu scrie după dictare! ”

- Publicitate -
Oamenii trebuie iubiți și lucrurile folosite. Haosul lumii de azi este pentru că iubim lucrurile și folosim oamenii.” (Dalai Lama)
 
     Dragi prieteni , Pro România este un loc în care fiecare părere contează, iar respectul și încrederea, cu care fiecare coleg este tratat, sunt elemente fundamentale ce stau la baza acestei construcții. 
      Poate părea o utopie această afirmație dar vă asigur că este realitatea pe care o veți întâlni atunci când veți dori să ne cunoașteți și veți încerca să ne vizitați. 
      Avem nevoie de fiecare om care s-a săturat de promisiuni neîmplinite, de abuzuri și încălcări frecvente ale bunului simț, de aroganță și sfidare, indiferent de vârstă sau experiență politică, indiferent de ceea ce scrie în actele doveditoare ale studiilor fiecăruia, dar pentru care contează dorința de a face ceva pentru a schimba în bine lucrurile și realitățile care ne înconjoară,competența și bunul simț, respectul față de valorile reale și refuzul de a accepta compromisul. 
        #altfel poate fi realizat doar împreună, prin implicarea fiecăruia din noi, cu credință și convingerea că vom reuși să reconfigurăm clasa politică și modul în care se face politică, fiind permanent aproape de oameni, conducând România către normalitate.
    Pro România este partidul care unește!   Cu bună credință !
    Pentru o Românie puternică, într-o Europă unită! 
               „Lucrurile mărețe se obțin încet. Dar nu obții nimic dacă stai pe loc.” (Zig Ziglar)
      Eu imi doresc sa fim puternici aici , la noi acasă . Sa avem un cuvânt de spus in orasul nostru . Noi nu atacăm si nu jignim pe nimeni , nu suntem împotriva nimănui,  dar dorim să contribuim si noi la dezvoltarea si modernizare municipiului nostru . Și noi cunoastem , si noi știm,  si noi putem contribui si susține transformarea in bine . Fără politici murdare si fara corupție.  
  Doar onestitate , sinceritate si bună credință.  
  Cei care credeti  că doriți să  fiti parte din viitorul Municipiului Turda ,  veniți alături de mine în PRO ROMANIA  .
  Noi suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA  ! 💙💛❤

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii