fbpx
HomeȘtiri din TurdaMii de materiale pirotehnice confiscate la Turda, doi tineri au fost reținuți
spot_img
spot_img

Mii de materiale pirotehnice confiscate la Turda, doi tineri au fost reținuți

spot_img
- Publicitate -
spot_img

La data de 30 decembrie a.c., în intervalul orar 13.00-17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, Biroul Ordine Publică, au acționat în vederea verificării legalității operațiunilor cu articole pirotehnice pe raza municipiului.

Astfel, în jurul orei 13.00, aceștia au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Turda, care deținea și comercializa articole pirotehnice în zona unui local public, fără a deține autorizație în acest sens.

În urma celor constatate, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, cantitatea de 2 kilograme de materiale pirotehnice.Un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Turda, a fost identificat în jurul orelor 17.00, de polițiștii turdeni, în parcarea unui supermarket al orașului, în timp ce comercializa articole pirotehnice, deși nu avea acest drept.

Astfel, persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției municipiului Turda, pentru continuarea verificărilor, context în care polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, aproximativ 3 kg de articole pirotehnice, găsite asupra tânărului la acel moment.În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, faptă prevăzută de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Totodată, polițiștii au ridicat 1900 de articole pirotehnice de diferite categorii și mărci ce au fost găsite într-un rondou de flori de pe strada Calea Victoriei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: