fbpx
HomeȘtiri din TurdaMentalitate de comuniști - T9 îi solicită lui Cristian Matei să-l demită...
spot_img
spot_img

Mentalitate de comuniști – T9 îi solicită lui Cristian Matei să-l demită pe Bogdan Ursuleanu pe motiv că acesta este … bucureștean

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Am trăit s-o vedem și p-asta! Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, ce-a mai rămas din T9 îi solicită primarului turdean, Cristian Matei, să-l demită pe directorul API Turda, Bogdan Ursuleanu, pe motiv că acesta este bucureștean.

Deci, n-are legătură cu pregătirea lui (Ursuleanu este absolvent ASE), n-are legătură cu experiența lui (Ursuleanu a condus trei firme și face performanță economică la API), n-are legătură cu cazierul lui (Bogdan Ursuleanu nu are niciun fel de faptă penală în trecutul său), ci doar fiindcă-i bucureștean.

„Îi cerem public lui Cristian Matei să îl dea afară pe Gabriel Ursuleanu. Ce caută un bucureștean trimis de Dragnea la Turda? Primarul Turzii l-a pus pe Ursuleanu în cel mai important post din oraș, coordonator al tuturor acțiunilor organizate din bani publici și consilier al primarului. Chiar n-a găsit niciun localnic care să se ocupe de cheltuirea banilor Turzii?”, scriu cei de la T9 pe rețelele de socializare.

Pe cine ați vrea, băieți, la conducerea orașului? Pe Andrei Suciu, cel care tace mâlc când vine vorba despre Zoo Turda? 😀

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: