fbpx
HomeȘtiri din TurdaLucrări de asfaltare finalizate la Turda
spot_img
spot_img

Lucrări de asfaltare finalizate la Turda

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Am reușit să finalizăm asfaltarea unei părți considerabile a cartierului Poiana, în zonele în care până acum nu exista asfalt. Lucrările demarate în primăvara acestui an au ajuns la final și au fost complet modernizate străzile Făcliei, Păcii, Bistriței, Bercului și Vulcan.

Au fost realizate următoarele lucrări: Strada Făcliei – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 244m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, amenajare spații verzi.

Strada Păcii – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 422m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri.

Strada Bistriței – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 357m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, montare rigole, amenajare spații verzi.

Strada Bercului – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 456m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, amenajare spații verzi.

Strada Vulcan – asfaltarea carosabilului pe o lungime de 99m, asfaltarea trotuarelor și a acceselor la locuințe, montare borduri, montare rigole.

Aceste lucrări au fost finanțate din bugetul local, urmând ca modernizarea cartierului Poiana să continue și în cursul anilor următori.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: