web analytics
Home Știri din Turda Lucian Nemeș s-a activat

Lucian Nemeș s-a activat

- Publicitate -

După aproape 4 ani în care a fost mai mult inactiv, atât ca viceprimar, cât și pe rețelele de socializare, Lucian Bogdan Nemeș – viceprimarul Turzii, a început o adevărată campanie pe rețelele de socializare – tocmai acum, în an electoral.

În cursul zilei de ieri, Nemeș a prezentat o dizertație despre PUTEREA DE A RENAȘTE.

Societatea a intrat intr-un moment atat de critic incat nu mai poate continua sa supravietuiasca cu aceasta incarcatura.

Noi toti trebuie sa devenim responsabili prin modelele oferite de o civilizatie umanista si nu doar tehnologica.

De ce s-a ajuns aici?

Din ignoranta si din interese egoiste. Nedorind sa cunoastem adevarul despre noi am construit o lume plina de interese egoiste si orgolii, de patimi si instincte, macinata de razbunare.

Aceasta lume isi ignora originea si rostul.
Nu putem trece prin viata in felul acesta.

Ca tineri trebuie sa luam in mainile noastre viata din acest punct si sa o facem buna pentru toti, responsabilizandu-i pe toti.

Ciolaniada care ne-a umilit in fata lumii ca popor si imagine, impune schimbarea.
Nu este doar o necesitate, este o datorie morala a noastra, a tuturor tinerilor de a spala aceasta imagine si de a aduce Romania acolo unde trebuie: o tara respectata in randul tarilor U.E. si nu Cenusareasa care trebuie sa plece fruntea in fata strainatatii fiind obligata sa accepte deciziile altora contra intereselor noastre.

Tineri, fiti uniti, fiti puternici, fiti demni si mandri de ceea ce sunteti!

Romanul are cultura, bun simt, moralitate dar mai ales puterea de a renaste.”, este postarea viceprimarului turdean, care vorbește despre „ciolaniadă” de parca nu el însuși s-a autopropus pentru funcția de viceprimar și de parcă nu el l-a propus pe propriul tată să fie membru în Consiliul de Administrație de la Salina Turda.

Asta este problema cu presa … deși vrei să „renaști” și să lași trecutul în urmă, există și oameni care nu uită și îți reamintesc constant cine ești, cine ai fost și ce ai făcut !

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii