fbpx
HomeȘtiri din TurdaLeonardo Mărincean contestă interzicerea telefoanelor mobile în școli
spot_img
spot_img

Leonardo Mărincean contestă interzicerea telefoanelor mobile în școli

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Președintele Asociației The Davinci Sistem din Turda, Leonardo Mihai Mărincean, a luat atitudine vis-a-vis de proiectul de lege care prevede interzicerea telefoanelor mobile în școli.

Tânărul turdean, campion național la debating, contestă propunerea leglativă, afirmând că interzicerea telefoanelor mobile are ca scop reducerea numărului de clipuri care prezintă profesori cu un limbaj indecent la adresa elevilor.

„Multe dintre răspunsurile pentru interzicerea accesului cu telefonul în școală sunt de forma: copiii nu sunt atenți la ore.

O afirmație corectă dar care de altfel denaturează realitatea. Nici până acum nu era permisă utilizarea telefoanelor în ore (motiv pentru care au existat numeroase sancțiuni potrivite pentru cei care deranjau ora cu telefonul sau pur și simplu îl foloseau pentru a nu se plictisii).

Singura schimbare produsă e că vor dispărea toate filmările cu profesori care folosesc un limbaj agresiv, discriminatoriu sau nepotrivit, filmările cu acte de abuz de autoritate și cele cu alte comportamente nepotrivite (cum ar fi masturbarea unui profesor în oră).

Subliniez. Vor dispărea filmările. Faptele rămân.”, a spus Leonardo-Mihai Mărincean.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: